Schreuder: "Het was een aparte wedstrijd"

Schreuder: "Het was een aparte wedstrijd"

 • Bron: FC Twente
 • Maandag 27 April 13:51
 • Benjamin
 • Bekeken: 2808
 • 4 Reacties

Zondag verloor FC Twente teleurstellend met 2-0 van AZ. Trainer Alfred Schreuder wijst als oorzaak het feit aan dat de Tukkers te moeilijk scoren.


"De situatie waar we nu in zitten had invloed op het spel vandaag. Ik vond onze ploeg de eerste helft niet zoals we normaal zijn. We waren onrustig aan de bal, zeker na de 1-0. Ik had het gevoel dat we daar doorheen waren, met onze manier van spelen en met deze spelers op het veld. Dus ik denk dat we wel wat last hebben gehad van de hele situatie. De tweede helft hebben we het beter gedaan. We hebben veel meer kansen gecreëerd, maar uiteindelijk moet je dan wel een goal maken", aldus Schreuder op de website van Twente.

 

"Dat geeft je energie, maar dat is niet gelukt.  De jongens werken keihard, doen er alles aan. Je hebt soms in zo’n situatie een goal nodig. De goals van AZ kwamen uit het niets. We hebben zelf ook mogelijkheden gehad om te scoren. Als je dan scoort, geef je jezelf een boost. Het was een aparte wedstrijd. Het is raar dat dit gebeurt in je eigen huis. Ik begrijp de onvrede van het publiek. Dit seizoen zit het tegen. Natuurlijk is dit geen leuke dag voor Twente, maar we zullen hard blijven werken om het tij te keren."

4 Reacties

4 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • Charles Kremer
  Charles Kremer
  Charles Kremer
  27 April 2015

  Wij als fans kunnen hier niet tegen aan. Ze doen daar toch maar wat ze zelf willen. En oja als ik schreuder was stak ik lekker de middelvinger op naar jullie.

 • Rudie Vaneker
  Rudie Vaneker
  Rudie Vaneker
  27 April 2015

  Stop hier nu mee om mensen te beschadigen, dit heeft geen zin, toekomst denken, opnieuw opbouwen

 • Bob Dijkhuis
  Bob Dijkhuis
  Bob Dijkhuis
  27 April 2015

  Weer die lelijke boevenkop foto , zo zul je nooit geloofwaardig overkomen , eerdere ....., inderdaad er zijn er 3 die nog geen deuk in een pakje boter kunnen schieten, Schreuder, Beijland en Castanios, drama weg met dat volk.