Twente in gesprek met mogelijke nieuwe hoofdsponsoren: "Voeren gesprekken"

Twente in gesprek met mogelijke nieuwe hoofdsponsoren: "Voeren gesprekken"

  • Bron: FCTtoday.nl
  • Vrijdag 24 April 17:26
  • Admin
  • Bekeken: 7094
  • 6 Reacties

FC Twente is druk bezig een nieuwe hoofdsponsor te vinden. XXimo maakte twee weken geleden bekend te stoppen met de sponsoring na twee seizoenen. Daardoor komen er twee plekken vrij op het shirt bij FC Twente die in het seizoen 2015/2016 gevuld moeten worden.

 

Voorop het shirt vervalt XXimo, en achterop verdwijnt WNF.nl van het shirt. FC Twente is ondertussen druk bezig deze vrijgekomen plekken te verkopen. Sinds januari wist de club uit Enschede al dat XXimo geen mogelijkheden had opnieuw de club te voorzien van sponsorinkomsten waardoor de eerste gesprekken met mogelijke nieuwe hoofdsponsoren al plaats hebben gevonden.

 

Twente heeft al gesproken met vijf partijen, één van die partijen heeft inmiddels al aangegeven niet in zee te gaan met FC Twente. De andere vier opties zijn nog steeds open, drie van de vier bedrijven zijn al bestaande sponsoren uit de regio.

 

Het vierde bedrijf dat interesse heeft in het sponsorschap komt eveneens uit de regio maar is nog niet aan de club verbonden. Jacco Slot hoofd sales bij FC Twente liet dit weten aan FCTtoday.nl: “We zijn in gesprek met vier bedrijven hier uit de regio. We koersen af op twee partijen, en dan verwacht ik wel dat we om en nabij de opbrengst van XXimo zouden zitten. Dit verwacht ik voor juni wel rond te krijgen”, ving FCTtoday.nl vandaag op.

6 Reacties

6 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.