Tadic neemt afscheid van publiek: "ik wil ze bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun"

Tadic neemt afscheid van publiek: "ik wil ze bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun"

  • Bron: FC Twente
  • Woensdag 22 April 12:24
  • Tom
  • Bekeken: 4960
  • 0 Reacties

Dusan Tadic, lange tijd smaakmaker van FC Twente, neemt aanstaande zondag nog een laatste maal afscheid van de supporters. Vlak voor de wedstrijd tegen AZ zal de ex-FC Twente speler nog een moment van afscheid krijgen.


Tadic, die momenteel bij het engelse Southampton voetbalt, speelde vanaf 2012 tot 2014 voor FC Twente en zorgde in die tijd voor 28 goals en 27 assists. De speler kijkt dan ook met veel plezier terug op zijn tijd bij FC Twente: “Ik heb twee fantastische jaren gehad bij FC Twente. Vorig seizoen zijn we als derde geëindigd met een ploeg die bestond uit een mix van jonge talenten en sterke ervaren spelers. Een mooi resultaat.”, blikte de serviër terug. Tadic probeert op de hoogte te blijven van de gebeurtenissen rond FC Twente. “Als ik kan, kijk ik de wedstrijden. Of ik wat mee krijg van de huidige situatie van de club? Ja, dat krijg ik van een afstand mee. De problemen buiten het veld hebben altijd invloed op de prestaties binnen het veld. Als sporter moet je 100% focus kunnen hebben en ik kan me voorstellen dat dat voor het team op dit moment lastig is.”

 

Op dit moment is de serviër nog druk voor Southampton, waar hij voetbalt onder de leiding van Ronald Koeman. “Mooi om onder hem te spelen, hij wil graag dominant voetballen. Net zoals ik dat bij Alfred gewend was. Het zijn beide trainers met veel voetbalverstand, misschien is dat ook wel kenmerkend voor Nederlandse trainers. Dankzij Twente heb ik de stap naar de Premier League kunnen maken”, verklaarde Tadic op de officiële site van FC Twente. Tadic gooit hoge ogen bij het engelse publiek. “Het gaat inderdaad goed. We hebben nog vijf wedstrijden te gaan in de competitie, staan nu zevende en willen natuurlijk zo hoog mogelijk eindigen”.

 

Tadic geeft aan blij te zijn dat hij nog afscheid van de supporters kan nemen. “Door het drukke schema van Southampton had ik jammer genoeg niet eerder de kans, maar het is mooi dat het dit seizoen toch nog gaat lukken. Ik kijk er naar uit om weer even in De Grolsch Veste te zijn, mensen van de club te zien en natuurlijk de supporters te bedanken. Ik heb altijd een speciale band met hen gevoeld en ik wil ze bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun.”

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.