'FC Twente laat Breukers en Bednarek gaan'

'FC Twente laat Breukers en Bednarek gaan'

  • Bron: Voetbal International
  • Dinsdag 30 December 12:26
  • Marlin
  • Bekeken: 5102
  • 7 Reacties

Waar FC Twente afgelopen zomer al begonnen was met de renovatie van de eerste selectie en het beloftenelftal, gaat de Enschedese club hier in de winter mee verder. Zowel Tim Breukers als Filip Bednarek zouden op huurbasis mogen vertrekken, meldt Voetbal International.

 

Voor beide spelers loopt aan het einde van dit seizoen hun contract af. Of FC Twente hun contracten gaat verlengen is niet bekend. Uitzicht op speeltijd hebben zowel Breukers als Bednarek niet. Tim Breukers kwam 2,5 jaar geleden transfervrij over van Heracles Almelo, maar wist nooit een vast waarde te worden bij FC Twente. In het eerste elftal kwam hij dit seizoen tot vijf wedstrijden, bij de beloften (mede door de leeftijdsgrens) tot vier. Bij Jong FC Twente speelt Derre Kwee meestal rechtsback, hij zal door het vertrek van Breukers kunnen stijgen in de pikorde.

 

Filip Bednarek maakte zijn debuut voor FC Twente op 6 december 2012 in de Europa League-wedstrijd tegen Helsingborgs IF. In de Eredivisie heeft hij echter zijn opwachting voor de tukkers nog niet gemaakt. Voor Jong FC Twente speelde de Poolse doelman dit seizoen acht wedstrijden, vorig seizoen kwam hij tot vijftien wedstrijden voor Jong FC Twente.

7 Reacties

7 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

  • Odille Rozema
    Odille Rozema
    Odille Rozema
    30 December 2014

    Filip Bednarek moeten ze behouden!! Kan zeker het niveau aan. Maar hij moet wel de kans krijgen. Of verhuren voor een seizoen en dan terug. Voor zijn ontwikkeling. Hij is de toekomst!

  • Danielle Olde Riekerink
    Danielle Olde Riekerink
    Danielle Olde Riekerink
    30 December 2014

    Ik vind dat ze Bednarek niet moeten laten gaan. Hij is een zeer toegewijde en fanatieke speler. Hij kan het niveau zeker aan alleen heeft hij deze kans nog niet gekregen!

  • Javier Gutiérrez
    Javier Gutiérrez
    Javier Gutiérrez
    30 December 2014

    Marsman, Engelaar, Børven en Kusk ook maar aan dat lijstje voegen

  • Ingrid de Ruiter
    Ingrid de Ruiter
    Ingrid de Ruiter
    30 December 2014

    Bednarek kan zeker het niveau wel aan, maar aangezien Boschker een jaar langer wou blijven heeft dit de doorstroom gestagneerd.

  • Cas Scholten
    Cas Scholten
    Cas Scholten
    30 December 2014

    Goeie beslissing en denswil ophalen

  • Peter Scholten
    Peter Scholten
    Peter Scholten
    30 December 2014

    Goede beslissing dit zijn spelers die het niveau gewoon niet aankunnen. Nu gewoon Denswill ophalen van Ajax en je hebt er een prima verdediger bij.