Schreuder blij voor Mokhtar: "Een prachtig moment voor hem"

Schreuder blij voor Mokhtar: "Een prachtig moment voor hem"

  • Bron: NOS, ELF Voetbal
  • Maandag 22 September 15:51
  • Joey
  • Bekeken: 2798
  • 0 Reacties

Onder een klein fluitconcertje verliet Youness Mokhtar een week geleden het veld bij FC Twente tegen Go Ahead Eagles (2-1 winst). De vleugelaanvaller speelde een teleurstellende wedstrijd en kreeg dat te horen van zijn supporters.

Tegen Heracles Almelo begon Mokhtar zondag op de bank. In de tweede helft mocht de dribbelaar invallen. Dit deed hij met de beslissende treffer: 1-4. "Dat is natuurlijk een prachtig moment voor hem, ook individueel", reageert trainer Alfred Schreuder tegen de NOS. "Hij had even een minder periode, dus dan is het geweldig hoe hij erin komt en hoe hij het overzicht weet te behouden. Volgens mij ging Mokotjo mee buitenom, waardoor de weg openlag voor de goal van Mokhtar", prijst Schreuder ook middenvelder Kamohelo Moktojo voor het doelpunt.

Ryo Miyaichi kreeg zondag de voorkeur boven Mokhtar. De Japanner kwam op de laatste dag van de zomerse transferperiode op huurbasis over van Arsenal, maar speelde een matig duel tegen de streekgenoot.

Na het doelpunt werd Mokhtar luidkeels toegezongen vanuit het uitvak, hetgeen Schreuder wel kon waarderen. "Dat is natuurlijk mooi voor hem."

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.