Breukers is blij bij FC Twente: "Ik mocht niet weg"

Breukers is blij bij FC Twente: "Ik mocht niet weg"

  • Bron: TwenteSport.com
  • Zondag 21 September 20:54
  • Admin
  • Bekeken: 3304
  • 0 Reacties

Tim Breukers kwam zondagmiddag in de tweede helft nog even in actie tegen zijn oude club. De geboren Almeloër die een verleden heeft bij Heracles Almelo mocht van Alfred Schreuder nog twintig minuten mee doen. Hij verving Rasmus Bengtsson en kwam het veld in met een fluitconcert.

 

Breukers kon er weinig mee."Blijkbaar ligt het toch nog wel gevoelig als je naar de rivaal vertrekt. Maar het zal ook wel voor een gedeelte aan de stand liggen. Ik sloot me er in ieder geval voor af en hield me bezig wat er op het veld gebeurde.", aldus Breukers tegenover twentesport.com.

 

De rechtsback had gehoopt de wedstrijd eerder te killen. "We moeten de wedstrijd eerder beslissen. Je moet ze niet alsnog het gevoel geven dat er iets te halen valt", is de mening van Breukers. ”Je zag dat als we het tempo iets opvoerden er gelijk kansen ontstonden en dan scoorden we ook. Na rust is het een kwestie van de wedstrijd dood maken en ook dat lukte.”

 

Breukers is tevreden over zijn positie bij FC Twente en kijkt met vertrouwen naar het seizoen. ”Onlangs had ik een gesprek met de trainer en daar sprak ook vertrouwen uit. Hij zei ook dat ik niet weg mocht en ik het moest laten zien op de training. Ik moet bikkelen op de training, meer kan ik niet doen”, besluit hij positief.

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.