Officieel: Luuk de Jong tekent voor vijf jaar bij PSV

Officieel: Luuk de Jong tekent voor vijf jaar bij PSV

  • Bron: PSV
  • Zaterdag 12 Juli 13:52
  • Bastiaan
  • Bekeken: 2146
  • 3 Reacties

PSV heeft vanmiddag de komst van oud-FC Twente-spits Luuk de Jong bevestigd. De aanvaller komt over van Borussia Mönchengladbach en tekende voor vijf seizoenen bij de ploeg uit Eindhoven. Met de transfer van de nummer negen zou zo'n 5,5 miljoen euro gemoeid zijn.


Gladbach kon De Jong weinig toekomstperspectief bieden, waardoor hij bereid was om een flink deel van zijn salaris in te leveren. "Ik wil weer op het veld mijn kwaliteiten laten zien. De gesprekken met PSV waren heel positief en ik kijk er naar uit om hier te spelen", aldus De Jong op de officiële clubsite.


De centrumspits was zaterdag in het Philips Stadion en voerde aldaar gesprekken met PSV over de laatste details van zijn transfer. In een eerder stadium legde hij de medische keuring al met succes af. Vanaf aanstaande maandag zal De Jong meetrainen met de selectie van het eerste elftal.


Voor FC Twente scoorde De Jong vanaf het seizoen 2010-2011 aan de lopende band: 37 doelpunten in 65 eredivisieduels. Ook was hij meermaals succesvol in het bekertoernooi en in Europees verband. De Jong won met FC Twente in 2010 de landstitel en de Super Cup, een jaar later kwamen daar nog een Super Cup en een KNVB beker bij.

3 Reacties

3 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

  • Hans Lankheet
    Hans Lankheet
    Hans Lankheet
    12 July 2014

    hij mag van mij weer goals maken maar niet tegen onze FCT