Nkufo: "Zeer verdiend dat Sander een standbeeld krijgt"

Nkufo: "Zeer verdiend dat Sander een standbeeld krijgt"

  • Bron: FC Twente
  • Donderdag 03 April 18:12
  • Menno
  • Bekeken: 4972
  • 2 Reacties

Clubicoon van FC Twente Sander Boschker zal voorafgaand aan zijn afscheidswedstrijd op 20 mei zijn standbeeld onthuld zien worden. Sander Boschker speelde een recordaantal wedstrijden voor de FC Twente en zijn standbeeld zal bij de ingang van de Grolsch Veste staan naast het standbeeld van topscorer aller tijden Blaise Nkufo.

 

Blaise Nkufo: "Zeer verdiend dat Sander een standbeeld krijgt. Tegenwoordig gebeurt het niet meer zo vaak dat een speler zo lang trouw blijft aan één club. Daarnaast heeft hij natuurlijk ook grote successen behaald met het bereiken van het landskampioenschap en twee KNVB-bekers. In mijn tijd bij FC Twente heb ik altijd een goede band gehad met Sander. Hij was een van de spelers die veel impact op mij heeft gehad. Door hem ben ik gaan inzien dat ik op korte en lange termijn iets kon betekenen voor deze club."

 

Ook Blaise Nkufo maakt, net als Sander Boschker en ruim 80 andere uitgenodigde spelers, op 20 mei zijn opwachting bij de afscheidswedstrijd van Sander Boschker en zal helemaal vanuit Canada hierheen komen. "Sinds mijn pensioen heb ik geen wedstrijden meer gespeeld, maar ik probeer wel fit te blijven, bijvoorbeeld met hardlopen. Ik ga ervoor zorgen dat ik op 20 mei fit aan de aftrap sta, ik wil deze wedstrijd spelen."

 

www.fctwente.nl 



 

2 Reacties

2 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

  • erik bonnema
    erik bonnema
    erik bonnema
    03 April 2014

    Epi drost is vereeuwigd in de stoelen en de rest zijn de tribunes enzo naar vernoemd,sander verdiend idd een standbeeld hij heeft de 3 penaltys gestopt waarmee twente de amstel cup naar enschede heeft weten te brengen. historisch en je club zolang zo trouw blijven en het naar je zin hebben en nog op niveau meekomen(op n jaar cashen bij ajax na )clubliefde is ook iets om alleen maar respect voor te hebben sander bedankt

  • Frits Soetmann
    Frits Soetmann
    Frits Soetmann
    03 April 2014

    ok, is verdiend, maar wat is dan met Epi Drost, Eddy Achterberg, Jan Jeuring, Theo Pahlplatz, Kick van der Vall, Kees van Iersel, Kalle Oranen, Andre van Gerven... .....allemaal clubicoonen.....dat waren "onze" helden, waar wij als kleine jongens tegen opkeken!!!!